Vi tilbyder

Træning kan foregå på træningshold på klinikken, hvor der er en fysioterapeut til stede, som instruerer dig i at lave optimale øvelser på den mest korrekte måde. Din behandlende fysioterapeut og fysioterapeuten, der varetager holdtræningen, sammensætter i fællesskab et træningsprogram, der passer nøjagtigt til dig og dit problem.

Efter et sygdomsforløb (kortere eller længerevarende) eller en operation er træning et meget vigtigt redskab til at genvinde normalt funktionsniveau og dermed komme tilbage for fuld kraft.

Din fysioterapeut finder i samråd med dig det rigtige hold.

Bassintræning

Skånsom træning for dig og dine led. Har du svært ved at træne på grund af begrænset bevægelighed eller smerter? Så kan varmtvandstræning i 33,5 grader varmt vand måske være løsningen for dig.

Nakke/skulder

Styrk din nakke og skuldre og få øget funktionsniveau. Genoptræningen foregår som individuel genoptræning på hold. Programmet udarbejdes i samarbejde med din behandlende fysioterapeut, så det bedst muligst passer til dig.

Hofte/knæ/fod

Træning af muskulaturen medvirker til fuld eller forbedret funktionsniveau. Har du smerter, stivhed eller instabilitet omkring dine hofter, knæ eller ankler? Så kan træning på UE hold være noget for dig.

Stabilitet

Træn dit muskelkorset og få øget stabilitet og funktionsniveau. Døjer du med instabilitet og/ eller smerter omkring ryg eller bækken, så har vi træningen, der passer til dig.

Ryghold

Smertefulde rygproblemer kan påvirke din sundhedstilstand.Genoptræning med styrke- og stabilitetstræning kan gøre en stor forskel for størstedelen af rygproblemer. Hold rygmusklerne stærke og få genoptræning tilpasset dig.

GLA:D

Tydelig effekt af behandling på smerte, funktion og livskvalitet. Har du symptomer på knæ- eller hofteartrose (slidgigt), og overvejer du om en operation er løsningen på dine smerter? Så vent engang og prøv at træne dig GLA:D.

Åndedræt

Træk vejret og ilt til hjernen. Har du problemer med vejrtrækningen, er du stresset,
eller vil du bare gerne have mere energi og større mental ro? Så vil målrettet træning af dit åndedræt kunne hjælpe dig.

Osteoporose

Styrk knoglerne med træning. Fysisk aktivitet er en forudsætning for at bevare muskelstyrke og knoglemasse. Find et niveau for træning, der tager hensyn til knogleskørhed og samtidig vedligeholder eller øger muskelstyrke, kondition og knogletæthed.

Parkinson

Træn dig bevægelig og smidig. Opnå et større overskud i hverdagen ved at træne muskelstyrke, kredsløb, mobilitet og balance. Vi guider og støtter dig igennem hele træningen, og vejleder også til hjemmeøvelser og specifikke hverdagsudfordringer.

Sclerose

Træn dig til livskvalitet med muskelstyrke og balance. Som Sclerose patient har man et
særligt behov for at træne balance, muskelstyrke, udholdenhed, stabilitet og smidighed. Vi tilbyder denne træning på hold i vores træningssal med individuel hensyntagen, således at vi tilgodeser den enkeltes behov.