Mange forskellige hold

I vores træningscenter finder du over 30 forskellige hold du kan deltage på. Du er altid velkommen til at få en GRATIS prøvetime på et af holdene.

Gratis prøvetime

I vores træningscenter finder du mange forskellige hold du kan deltage på. Du er altid velkommen til at få en GRATIS PRØVETIME på et af holdene.

Er du ikke medlem, så ring og book en plads på det hold, du ønsker at prøve.

Holdtræning

Det kan være svært at finde motivationen frem til at træne alene. Heldigvis er der hjælp at hente hos os. Vi har hver dag masser af forskellige hold, hvor andre trænings glade mennesker ser frem til at træne med dig.

Vores topmotiverede instruktører sørger for at gøre din træning effektiv ved at inspirere og motivere dig til at yde dit bedste.

Vi har mere end 30 forskellige hold i ugen, og har helt sikkert også et der passer perfekt til dig!

Les Mills

Les Mills er et verdenskendt koncept, hvilket betyder, at uanset hvilket fitnesscenter du besøger, vil du kunne følge med på holdet. Konceptet består af pre-koreograferede hold, som bliver fornyet hver tredje måned.

For at sikre kvaliteten, bliver instruktørerne certificeret hver tredje måned. Vores topmotiverede instruktører, sørger for at både koreografien og teknikken er i topklasse. Det er med til at du opnår resultater, undgår skader og forbliver motiveret.

Les Mills har hold til dig, som enten ønsker:

  • Kampstport-præget workout
  • Bedre konditon
  • Velvære for krop og sjæl
  • Øget styrke
  • Sjove dansetimer

Bassintræning

På vores klinik i Varde er det muligt at deltage på ugentlige bassinhold, som er træning, der foregår i varmtvandsbassin.

Det varme vand gør, at musklerne har nemmere ved at bevæge sig og vandet generelt skaber en grad af vægtløshed, hvortil kroppens led får bedre vilkår for bevægelse. Hvis træningen i træningscenteret er tungt, hårdt, gør ondt og ikke giver dig det resultat du ønsker, kunne bassintræning være noget for dig.

Adgang til bassintræning kræver medlemskab i træningscentret. Bassintræning er ikke inkluderet i medlemsprisen, men tilkøbes separat i receptionen.

Kontakt receptionen for tilmelding.

Pris for bassintræning:

1 hold kr. 700,-

2 hold kr. 1250,-

3 hold kr. 1750,-

Book en holdtime i dag