Fysioterapi i børnehøjde

Vores børnefysioterapeuter tager altid udgangspunkt i det enkelte barn, og derfor kan I forvente, at det altid vil være på børnenes præmisser, når I besøger os.

Fysioterapi til børn - både med og uden henvisning

Fysioterapi til børn og spædbørn er stadig nyt for mange forældre, og især også det faktum, at man kan få en lægehenvisning af sin praktiserende læge til børnefysioterapi.

Fysioterapi til børn og spædbørn kan bl.a. hjælpe med låsninger i nakken, motoriske udfordringer og skader efter sport/leg.

Barnets alder og behandling bliver vurderet enkeltvis, så barnet går derfra med en god oplevelse. Øvelserne I får med hjem er også tilpasset jer og jeres barn, og de vil som regel blive omdannet til lege, så I kan lave dem sammen derhjemme på en sjov og fælles træning.

Spændende og børnevenlige lokaler for de mindste

Vores afdeling i Billund har fået indrettet en særlig børnekabine til vores mindste patienter. Her er der farverige tegninger af dyr på væggene og i loftet, og legetøjet er altid lige inden for rækkevidde, så vi er klar til at give dit barn den bedste oplevelse som muligt, når I besøger vores børnefysioterapeuter.

Vi tilbyder fysioterapi til børn i både Varde, Esbjerg og Billund.

Vores børnefysioterapeuter

Fysioterapeut. Fysioterapi til børn. Certificeret i udredning og klassificering af personer med nakke-, ryg-, & knæ problematikker

Fysioterapeut. Fysioterapi til børn. Nakke- Knæ- Ryg & Vederlagsfri Certificeret
Daglig teamleder i Agerbæk

Book en tid

Har du brug for hjælp, så kan du herunder bestille en tid.