Pas godt på dine ansatte

Vi mener at en aktiv sundhedspolitik på arbejdspladsen er meget mere end en frugtordning. Derfor tilbyder vores erhvervsafdeling nu virksomhedsaftaler med skræddersyede løsninger, så de passer til hver enkel virksomheds behov.

Træning

Det kan være svært at præstere optimalt på jobbet, hvis den mentale og fysiske tilstand giver begrænsninger, bekymringer, stress eller smerter. Træning skaber velvære, glæde, øget livskvalitet og bedre søvn. Alle parametre der gør det nemmere og sjovere at passe sit
arbejde.

Læs mere

Ergonomi

En god ergonomisk arbejdsplads kan mindske arbejdsskader og minimere sygefravær, så medarbejderne opnår bedre trivsel men også forebygger fysisk nedslidning.
Vi tilbyder undervisning i gode ergonomiske løsninger, justering og gennemgang af arbejdspladsen samt forebyggende træning.

Læs mere

Massage

At have en massør tilgængelig på arbejdspladsen får ofte flere medarbejdere til at søge hjælp tidligere i et skadeforløb. Med en massageaftale øges trivslen medarbejderne og medarbejderne vil føle sig værdsatte.

Læs mere

Førstehjælp

Ved du, dine nærmeste eller måske dine kollegaer ikke helt, hvad I skal gøre, hvis I står i en situation, hvor andre har brug for jer. Eller trænger du til en genopfriskning. Så er der hjælp at hente hos os.

Vi tilbyder førstehjælpskurser, som vil give dig den viden, du har brug for, så du er rustet til at yde førstehjælp ved almindelig tilskadekomst og småskader, og ved hjertestop eller ved større ulykker. Vi tilbyder også specifik førstehjælp til børn og familier.

Skulle du være interesseret i andre kurser fra Dansk Førstehjælpsråd, tilbyder vi også gerne disse efter ønske.

Kurserne, som du kan se her på siden, kan du booke som enkelt/privat person. Kurserne gennemføres, hvis der er mere end 6 personer tilmeldt.

Læs mere

Skræddersyet løsninger der passer til din virksomhed

En pakkeløsning kan bestå af en eller flere af de nævnte områder, alt efter hvad netop du ønsker til dig og dine ansatte. Så lad dig inspirere her, og ring og hør nærmere – vi kan sende dig en brochure med uddybelse af vores områder, og udarbejder netop pakkeløsning du kunne tænke dig.

Kontakt os med det samme

Og hør mere om dine muligheder.
Varde: 75 22 35 30   Esbjerg: 75 12 03 08   Billund: 75 35 30 90
Mail: cbn@varde-fysio.dk