Åndedræt

Har du problemer med vejrtrækningen, er du stresset, eller vil du bare gerne have mere energi og større mental ro? Så vil målrettet træning af dit åndedræt kunne hjælpe dig.

Træk vejret og få ilt til hjernen

Ligesom alle andre muskler i kroppen er det er en rigtig god idé, at træne din åndedrætsmuskel, så du kan trække vejret optimalt.
Du trækker i gennemsnit vejret 25.000 gange om dagen, og der er en meget stor sundhedsgevinst i at optimere åndedrætsfunktionen. Effektiv vejrtrækning er en simpel og virksom måde, hvormed du kan styrke balancen mellem din fysiske og mentale tilstand.

Vejrtrækningsøvelser er også nyttige til at reducere angst og uro. Ved at skifte til en dyb, langsom og regelmæssig vejrtrækning kan man aktivere det beroligende respons i kroppen og mindske følelser af angst og stress.

Selvom vejrtrækning er en naturlig kropslig funktion, er der mange mennesker, der trækker vejret uhensigtsmæssigt. Stress, dårlig holdning og indre spændinger kan påvirke vores vejrtrækning og føre til overfladisk og begrænset vejrtrækning. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på vores vejrtrækningsmønster og lære at trække vejret dybt og fuldt ud for at opnå maksimale fordele.

Praktiske oplysninger

Inden deltagelse på holdet skal du informeres og vejledes omkring dit åndedræt, så bestil en tid ved en fysioterapeut.
Træningen foregår ved holdtræning en gang ugentligt og indeholder vejrtræknings- øvelser, afslapningsteknikker samt information og vejledning om et optimalt åndedræt.

Alle deltagere møder i behageligt/løstsiddende tøj. Medbring evt. en trøje for at holde varmen, da flere er øvelserne er rolige.

Afbud

Afbud på telefon eller mail senest kl. 9.00 på træningsdagen
info@varde-fysio.dk eller info@esbjerg-fysio.dk

Hvad koster det?

Priserne følger taksterne for den offentlige sygesikring. Der er mulighed for, at du kan få tilskud fra regionen og fra ”Sygeforsikringen Danmark”. Se priserne på klinikken, på hjemmesiden eller kontakt vores sekretær på telefonen.

Behandlere:

Fysioterapeut Certificeret Golffysioterapeut Nakke-, Ryg- og Knæ-Certificeret. Vederlagsfri certificeret

Fysioterapeut Eksamineret idrætsfysioterapeut Nakke-, Ryg & Knæ-Certificeret. Vederlagsfri Certificeret

Book en tid

Har du brug for hjælp, så kan du herunder bestille en tid.