Et træningscenter med plads til alle

I vores træningscenter stræber vi efter, at skabe et miljø hvor du kan føle dig tryg. Et sted med en hjemlig stemning, hvor vi snakker med hinanden og kommer hinanden ved. Vi er ikke kun til for de unge eller de gamle. Vi vil være her for alle, så hvad enten du er mand eller kvinde, ung eller gammel, tyk eller tynd, så er der plads til dig.

Kom sikkert i gang med din træning

Hos os går vi højt op i at skabe et træningsmiljø, hvor der er plads til alle, og hvor alle føler sig velkommen og trygge. Her bliver du mødt af høj faglighed og engagement.

Vi står klar til at hjælpe dig godt i gang med et gratis personligt træningsprogram med opfølgninger, så du opnår det træningsresultat du ønsker.

Vi sætter fortsat din tryghed, sikkerhed og sundhed højest.

Så let er det at blive medlem

Hop i træningstøjet og træn så meget du vil
Bliv medlem i Esbjerg nu

Træning med ALT inkluderet

Når du træner hos os er ALT inkluderet i din træning:

 • Fri afbenyttelse af vores moderne træningscenter
 • Gratis personligt træningsprogram og opfølgninger
 • Fri deltagelse på vores holdtimer (holdene bliver undervist af fysioterapeuter og uddannede instruktører).
 • Fri afbenyttelse af vores tanitavægt, som fortæller dig om din form og udvikling
 • Fri afbenyttelse af vores sauna* og badefaciliteter efter træning
 • Fri afbenyttelse af aflåste omklædningsskabe under din træning
 • Fri afbenyttelse af vores caféområde med magasiner, aviser, samt kaffe, the, kakao og postevand ad libitum.

Se priser på træning HER

*kan være lukket om sommeren og ved høje energipriser

Personlig træningsprogram

Ønsker du at få udarbejdet et træningsprogram efter dine ønsker og behov, tilbyder vi dig en GRATIS start samtale med en træningsvejleder. Her tilrettelægger I dit personlige program sammen. Derefter er du velkommen til at benytte træningscentret, så tit du har lyst og vi anbefaler, at du bruger det med udgangspunkt i dit træningsprogram.

Fordelen ved at få lagt et program er:

 • Langt større chance for positive og tidlige resultater
 • Mindre risiko for overbelastning/skader
 • Motivation og fysiske behov vil spille sammen
 • Råd, vejledning og opfølgning fra din personlige træningsvejleder

Som patient eller medlem vil du også kunne gøre brug af vores mange øvrige tilbud som f.eks. holdtræning, rabat på produkter og førstehjælp mm.
Er du interesseret i holdtilbud, er det en fordel at snakke med din træningsvejleder om, hvad der gavner dig og evt. om hvilket hold, der vil passe dig bedst.

Holdtræning

Vi tilbyder mere end 30 forskellige hold, hvor flere af holdene kører helt op til 10 gange om ugen. Således kan du hver uge vælge mellem 75 – 100 holdtimer fordelt over alle ugens dage fra morgen til aften. Hovedparten af holdene kører i Varde. Se holdplanen for dit center under holdbookning.
– så vi har også et hold for dig…

Hvilket hold har du mon lyst til at prøve, og hvilket hold passer bedst til dine ønsker? Læs meget mere om vores hold HER

Så let er det at blive medlem

Hop i træningstøjet og træn så meget du vil
Bliv medlem i Esbjerg nu

Træning med fri adgang til Varde svømmehal

Vi har i samarbejde med Varde Svømmehal lavet en pakkeløsning, hvor du frit kan træne i vores moderne træningscenter hos FysioDanmark Varde og også ubegrænset benytte det nyrenoverede Varde svømmehal og wellness afdeling indenfor normal åbningstid. Prisen for dette abonnement er kun kr. 399,- pr. måned.

Har du allerede medlem  af vores træningscenter kan du nemt om konvertere dit medlemskab  – ingen opsigelsesperiode og intet ekstragebyr.

Det giver rigtig god mening, at kombinere de to træningsformer, da du ved en forfriskende svømmetur både benytter alle kroppens store muskler og træner din kondition og kordineringsevne.

Svømmetræning kan også være skånsom for kroppen, da du ikke får hårde stød igennem kroppen når du træner. Så hop glædeligt en tur i svømmehallen.

Se priser og betingelser HER

Familietræning

Skab kvalitetstid sammen med dit barn, imens i begge kommer i god form.

Vi tilbyder familietræning, hvor du har mulighed for at træne sammen med dit barn (min. 13 år). Det betyder, at I nu kan komme i god form imens I er sammen på en anderledes måde.

Det er vigtigt med sikkerhed for barnet, og derfor må 13-15-årige kun træne i ledsagelse med en voksen. I kan både træne i maskiner og deltage på holdtræning – bare I gør det sammen .

Book en gratis prøvetime, og få god inspiration til anderledes kvalitetstid.

Får du brug for en pause?

 • Du har mulighed for at stille dit medlemskab i bero, i op til 6 måneder, ved direkte henvendelse i centret eller på mail: info@varde-fysio.dk. Det koster kr. 100,00.
 • Du kan også opsige dit medlemskab ved direkte henvendelse i centret eller på mail: info@varde-fysio.dk. Opsigelsesperioden er løbende måned plus 30 dage. Du kan ikke opsige dit medlemskab i en beroperiode.

Alder

 • Under 18 år eller umyndig, kan et medlemskab kun opnås hvis en værge tegner et medlemskab for personen på værgens regning.
 • Aldersgrænsen for indmeldelse i træningscenteret er 15 år.
 • Træner du sammen med dine forældre hver gang, så kan du blive indmeldt, når du er 13 år.*
  * Indtil du er 15 år, skal dine forældre træne på samme tid som dig, hver gang.

Så let er det at blive medlem

Step 1

Klik på bliv medlem

Step 2

Vælg dit medlemskab og indtast betaling

Step 3

Hop i træningstøjet og træn så meget du vil