Døjer du med hovedpine?

Der er over 250 forskellige hovedpinetyper, og årsagerne til hovedpinen kan være mange, ligesom løsningerne også variere meget og er individuelle.

Har du gennem længere tid haft hovedpine, og ikke været i stand til at slippe af med den, har du mulighed for at få en hovedpinediagnostiks udredning og fysioterapeutisk undersøgelse.

Fysioterapi mod hovedpine

Fysioterapi mod hovedpine er, at forsøge at bekæmpe årsagen til hovedpinen frem for symptombehandling. Hovedpine kan nemlig både være en sygdom, eller et symptom på en underliggende sygdom eller skade. Mange hovedpinetyper kan helt eller delvis skyldes fejlstillinger i bevægeapparatet. Vi arbejder både med manuel behandling af de strukturer, der kan have indflydelse på hovedpinen, holdningskorregerende øvelser samt træning af nakke, skuldre og ryg – alt efter hvad vi finder nødvendigt for netop din hovedpine.

Hovedpine specialist

Har den alm. fysioterapeutiske behandling ikke hjulpet dig af med din hovedpine, kan vi tilbyde dig en udredning og behandling af vores hovedpine specialist Lars Falkenhøj, der som den eneste fysioterapeut i Danmark, har en mastergrad i hovedpine.

Lars diagnosticerer de forskellige former for hovedpine og ansigtssmerter samt de differentialdiagnoser og følgesygdomme der ofte følger med hovedpine. Lars har opnået et detaljeret kendskab til klassifikationssystemet for hovedpinetilstande og ansigtssmerter og anvender denne viden i sin kliniske praksis.

Udredningen består i en grundig gennemgang af baggrunden for din hovedpine og en kortlægning af, hvilken type hovedpine der er tale om. Det ses ofte, at man har flere overlappende typer hovedpine, eller er fejldiagnosticeret og dermed også fejlbehandlet.

Specialiserede udredning og behandling.

Udredningen består i en grundig gennemgang af baggrunden for din hovedpine og en kortlægning af, hvilken type hovedpine der er tale om. Ofte ses det, at man har flere overlappende typer hovedpine, eller man er fejldiagnosticeret og dermed fejlbehandlet. 

I forlængelse af udredningen gennemføres en udvidet fysioterapeutisk undersøgelse, da nakken, ryggen, skuldrene eller andre dele af kroppen ofte har indflydelse på din hovedpine. Udredningen og undersøgelsen tager ca. 1 1/2 time.

Forud for konsultationen er det en god idé at udfylde en Diagnostisk Hovedpinedagbog og Hovedpinekalender

Forsikring

Har du en forsikring? En række forsikringsselskaber dækker også fysioterapi.
Kontakt dit forsikringsselskab og hør nærmere.

Pris og tilskud

Der er mulighed for, at du kan få tilskud fra sygeforsikringen danmark. Pris på hovedpineudredning ved specialist Lars Falkenhøj: 990,00 kr. (90 minutter). Efterfølgende normalbehandlinger følger klinikkens almindelige prisstruktur, hvor en behandling på 30 minutter koster kr. 350,-.

Vores hovedpinespecialist

Vores hovedpine specialist Lars Falkenhøj har som den eneste fysioterapeut i Danmark en mastergrad i hovedpine fra Københavns Universitet. Han har allerede hjulpet mange med at slippe af med smerten. Skal han også hjælpe dig?

Hovedpinespecialist, Specialist i Muskuloskeletal fysioterapi, CMP, Specialviden indenfor Arnold Chiari og Syringomyeli, Certificeret i udredning og klassificering af personer med nakke-, ryg-, knæ- & vederlagsfri problematikker

Book en tid

Har du brug for hjælp, så kan du herunder bestille en tid.