Lær din fysik at kende

Alle i et træningsforløb kan med stor fordel få foretaget en fysiologisk test. Ved at blive testet kan du nemlig træne så effektivt og klogt som muligt ud fra de ønsker og mål, som du har med din træning. Testresultaterne kan bl.a. også bruges til en træningsplan, der tilgodeser dit niveau, så du reducerer risikoen for skader.

Hvem kan testes?

Uanset om du er eliteidrætsudøver, motionist eller patient i et genoptræningsforløb, så er formålet altid at træne så optimalt som overhovedet muligt. Ved at blive testet kan du få svar på, hvad din fysiske kapacitet er, du kan se dine træningszoner, og dermed kan du optimere din træning. Alt sammen noget, som i sidste ende vil give dig en større motivation og glæde ved træning.

Hvem kan vi hjælpe?

 • Eliteidrætsudøver der træner seriøst og ønsker at optimere din træning
 • Motionist og gerne vil vide, hvordan din træningstilstand er og finde dit udgangspunkt
 • Patient i et genoptræningsforløb og gerne vil træne for at komme ”ovenpå” efter en skade
 • Patient og har en kronisk lidelse, som du gerne vil ”holde i skak” med træning

Vi kan tilbyde dig:

 • At teste din krops udholdenhed og dens ”motor”
 • At styrketeste din muskulatur for at finde svagheder og styrker i forhold til udholdenhed og stabilitet
 • At vejlede dig i træning og træningens opbygning ud fra resultaterne
 • At hjælpe dig med at sæsonplanlægge din trænin
 • At systematisere din træningFrom nulla aptent taciti
 • Vejledning, så du kan træne så effektivt og intelligent som muligt, og dermed også reducere risikoen for skader
 • At lave en konkret målsætning ud fra dine muligheder og dit niveau

Kompetencer

 

Hos os vil du møde veluddannede, rutinerede og kompetente behandlere, trænere og testpersonale, som står klar til at teste dig.

Testcenteret er både for eliteidrætsudøvere, motionister eller patienter på klinikken.

Søren Nielsen er uddannet fysioterapeut og har diplomtræneruddannelsen fra Danmarks Idrætsforbund. Desuden er han eksamineret idrætsfysioterapeut. Han er også cheftræner for Multiatleterne i Esbjerg samtidig med, at han underviser hos Dansk Triathlonforbund. Men lige så fine titlerne er, lige så jordnær er Søren. Søren forestår test i din krops udholdenhed og dens ”motor”. Og så er han vores ekspert på træningsplanlægning.

Kristina Jessen er uddannet fysioterapeut. Har en diplom uddannelse i muskuloskeletal fysioterapi og er eksamineret idrætsfysioterapeut. Kristinas fagområde er fysiologiske test, skades udredning og skades forebyggelse.

Mette Thomsen er uddannet fysioterapeut og er eksamineret  idrætsfysioterapeut. Desuden har hun udvidet kursus i løbestilsanalyse. Ud over selv at være persioneret løber, har hun mange års erfaring med løbeskader og behandling af disse. Hun har også speciliceret sig i tilpasning af specialsåler til løber og sportsudøvere.

Rene Korsager er uddannet fysioterapeut samt personlig træner og kostvejleder gennem FISAF og ACE. Han har gennem mange år specialiseret sig i træningsplanlægning, samt dosering og periodisering af træning til specifikke mål og ønsker til alle målgrupper og/eller faggrupper efter den enkeltes arbejdskrav. For at gøre udgangspunkt og og resultater målbare, skræddersys en testpakke til den enkelte, heriblandt FMS test, som også kan vise bevægelsesrestriktioner i kroppen.

HUSK, at en test ikke er bedre end den, der tolker resultaterne!

Kompetencer

 

Fysioterapeut Eksamineret idrætsfysioterapeut Nakke- & Ryg-Certificeret Vederlagsfri Certificeret

Fysioterapeut med specialviden indenfor Arnold Chiari og syringomyeli Personlig træner Nakke-, Ryg-, Knæ- & vederlagsfri Certificeret

Fysioterapeut Idrætsfysioterapeut Nakke Certificeret

Diplom i Muskululoskaletal fysioterapi og certificerede kliniker. Eksamineret idrætsfysioterapeut. Nakke- Ryg- & Knæ-Certificeret. Certificeret i vederlagsfrie patienter

Book en tid online

Har du brug for hjælp, så kan du herunder bestille en tid.