Kropsterapi

Kropterapi er en helende praksis, der fokuserer på at lindre smerte, reducere stress og fremme kropslig balance gennem fysisk manipulation og massage.

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er baseret på anerkendte teknikker; forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, akupressur og zonetryk, mobiliserende ledfrigørelser og muligvis samtaleterapi, der tilsammen udgør et effektivt værktøj til at afhjælpe de gener, som det moderne menneske kan få, når en travl hverdag skal hænge sammen, og både stress og smerter i kroppen kan være hyppige.

Krop og psyke hænger sammen

Der er i dag en mere og mere udbredt opfattelse af, at vores krop og psyke hænger sammen som en helhed. Det er netop i denne opfattelse, kropsterapeuten tager sit udgangspunkt.

Alt, hvad vi oplever, både positivt og negativt, lagres i vores krop på forskellig vis. Oplevelser, erfaringer og følelser.

Kropsterapi kan løse årsagerne til din smerte

Fokus i kropsterapi ligger på at løse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne. Kropsterapeuten arbejder ud fra, at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten.

Det kan f.eks. være, at du døjer med:

– Stress eller symptomer på stress

– Angst

– PSTD

– Hovedpine eller migræne

– Ondt i maven / problemer med fordøjelse

– Smerter i ryg

– Smerter i nakke

– Ledsmerter (F.eks. i hofte, knæ eller ankler)

Kropsterapi styrker kroppen til at kunne restituere og dermed helbrede sig selv. Behandlingen er medicinfri, foregår på en briks og kræver ikke lange forløb med genoptræning eller psykologisk samtale.

Kropsterapi forener krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket – men er på ingen måde mystisk.

Afbud

Afbud på telefon eller mail senest kl. 9.00 på træningsdagen
info@billund-fysio.dk

Hvad koster det?

Pris: 600,-  1 time

Mød din behandler

Jeg hedder Carina Elisabeth Öhlund og er uddannet sportsmassør og kropsterapeut. Jeg står klar til at hjælpe dig med at finde årsagerne til lige præcis dine smerter – og sammen med dig hjælpe dig af med dem.

Har du spørgsmål, inden du booker en behandling, er du velkommen til at kontakte mig.

Book en tid

Har du brug for hjælp, så kan du herunder bestille en tid.